Automaatbak spoelen

Wanneer uw automaatbak spoelen?
De onderhoudstermijn van uw automaatbak verschilt per merk en type auto. Wij kunnen dit voor u controleren. Als u merkt dat uw automaat slecht schakelt, slipt, bonkt of trilt is het zeker aan te raden advies te vragen.

Waarom uw automaatbak spoelen?
Door vervuiling van de automaat olie raken de oliekanalen verstopt. Vaak wordt dan bij klachten de automaatbak olie ververst. Echter blijven bij alleen het vervangen van de olie enkele liters olie in de koppelvormer en warmtewisselaar over.

Door het gebruik van onze speciale machine, die het gehele systeem doorspoelt met schone olie, kan dit in z’n geheel worden ververst. Tevens wordt de automaat gereinigd. Door het rondpompen van de cleaner wordt al het vuil (aanslag e.d.) afgevoerd. Bij sterk vervuilde systemen wordt tevens een conditioner gebruikt.

Wat is het resultaat?
Het reinigen en spoelen van de automaat, koppelomvormer en warmtewisselaar hoort bij het onderhoud van uw auto en is voornamelijk een voorzorgsmaatregel om problemen te voorkomen. Tevens zou er grote verbetering kunnen optreden bij slecht schakelende automaatbakken.

Heeft u een vraag? Bel ons vandaag!
0523 - 680 567

PLAN DIRECT EEN AFSPRAAK

Naam

E-mail

Telefoon

Merk/Model

Soort werkzaamheden

Voorkeur datum en tijd

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op voor bevestiging van de afspraak.