Grote- en kleine onderhoudsbeurt

GROTE BEURT

Een grote beurt kan door Auto van der Zwan bij alle merken en type auto’s worden uitgevoerd. Uw auto wordt op alle belangrijke punten gecontroleerd. Ook worden de vloeistoffen bijgevuld en verschillende filters worden (indien nodig) vervangen. Aan de hand van een uitgebreid formulier wordt nauwkeurig de staat van uw auto bepaald, zodat u weer met een gerust hart de weg op kunt!

  • Controle van onder andere uitlaat en katalysator, remmen, luchtfilter, verlichting, ruiten, schokdempers, accu, interieurfilter, banden, ruitenwissers, versnellingsbak, ontsteking, deurscharnieren, spiegels, ruiten, koppeling, service interval melder resetten, cardanolie, veiligheidsgordels, verwarming, pedaalrubbers, stuurhuis, stoelen, kogels en hoezen, brandstofslangen, koelvloeistof, V-riemen, Bougieskabels, motor/steunen, charterventilatie, benzinestankbevestiging/-slangen, claxon, gasbediening, wagenbodem/carrosserie etc.
  • Vervangen van motorolie, oliefilter, bougies (excl. platina bougies), luchtfilter en brandstoffilter (dieselauto’s).
  • Bijvullen van vloeistoffen als ruitensproeiervloeistof.

KLEINE BEURT

Met een kleine onderhouds-beurt wordt de olie van uw auto ververst en worden er meer dan 25 belangrijke onderdelen van uw auto gecontroleerd op slijtage. Ook worden de vloeistoffen van de accu en ruitensproeiers bijgevuld. Na afloop krijgt u van Auto van der Zwan een overzicht met alle aandachtspunten die we aan uw auto hebben gecontroleerd.

Heeft u een vraag? Bel ons vandaag!
0523 - 680 567